Argentina: La 96 de ani lupta impotriva COVID 19

la Republica

Femeie de 96 ani, măști de protecție, Argentina, izolare coronavirus, donație.

Argentina: o femeie de 96 de ani face măști pentru a dona la un un spital

Femeia în vârstă de 90 de ani s-a mutat în locuința „nepoatei sale adoptive” din Buenos Aires pentru a evita carantinizarea COVID-19 singură. Ambele împărtășesc acel spirit de solidaritate și de susținere a aproapelui.

În mijlocul pandemiei coronavirusului , multe persoane desfășoară acte de solidaritate pentru ai ajuta pe cei mai vulnerabili. Este și cazul Doña Telma , o femeie în vârstă de 96 de ani, care locuiește în Buenos Aires , Argentina . În ciuda vârstei sale avansate, aceasta nu a împiedicato să-i ajute pe cei care căutau măști.

Măști pentru spitale

Telma face măști acasă, dar nu singură, o tânără o ajută să îndeplinească această muncă lăudabilă. Roxana colaborează cu ea și împreună își propun să sprijine alte persoane.

După ce autoritățile au declarat izolare socială , nonagenara s-a mutat în casa Roxanei pentru a evita carantina . Amândouă au împărtășit acel spirit de solidaritate și au venit cu marea idee de a-și susține aproapele. Fiind în izolare în casa din cartierul Nueve de Julio , au luat o bucată de pânză și au început să facă măști de protecție pe care le donează spitalelor.(larepublica.pe)

02.04.2020

Autor: Ioan COVACIU

Consultant pensii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *