Dum. iul. 14th, 2024
la Republica

Femeie de 96 ani, măști de protecție, Argentina, izolare coronavirus, donație.

Argentina: o femeie de 96 de ani face măști pentru a dona la un un spital

Femeia în vârstă de 90 de ani s-a mutat în locuința „nepoatei sale adoptive” din Buenos Aires pentru a evita carantinizarea COVID-19 singură. Ambele împărtășesc acel spirit de solidaritate și de susținere a aproapelui.

În mijlocul pandemiei coronavirusului , multe persoane desfășoară acte de solidaritate pentru ai ajuta pe cei mai vulnerabili. Este și cazul Doña Telma , o femeie în vârstă de 96 de ani, care locuiește în Buenos Aires , Argentina . În ciuda vârstei sale avansate, aceasta nu a împiedicato să-i ajute pe cei care căutau măști.

Măști pentru spitale

Telma face măști acasă, dar nu singură, o tânără o ajută să îndeplinească această muncă lăudabilă. Roxana colaborează cu ea și împreună își propun să sprijine alte persoane.

După ce autoritățile au declarat izolare socială , nonagenara s-a mutat în casa Roxanei pentru a evita carantina . Amândouă au împărtășit acel spirit de solidaritate și au venit cu marea idee de a-și susține aproapele. Fiind în izolare în casa din cartierul Nueve de Julio , au luat o bucată de pânză și au început să facă măști de protecție pe care le donează spitalelor.(larepublica.pe)

02.04.2020

By Ioan COVACIU

Consultant pensii naționale și internaționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *