Dum. apr. 14th, 2024

Femeie de 66 de ani din Botoșani, violată şi tâlhărită în propria locuinţă de un tânăr de 23 de ani care a bătut la uşa apartamentului;

O femeie din Botoşani a fost tâlhărită şi violată în propria locuinţă de un tânăr de 23 de ani care a bătut la uşa apartamentului, iar când proprietara a deschis a atacat-o. Tânărul este în custodia poliţiştilor, relatează observatornews.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat, luni, că poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie, de 66 de ani, din municipiul Botoşani, a fost agresată în timp ce se afla la domiciliu.


Coaliția PSD-PNL-UDMR a decis luni(19.09.2022) să mențină măsura compensării cu 50 de bani pe litru până la finalul anului atât la benzină, cât și la motorină.


„Din verificările efectuate până în acest moment a reieşit faptul că la data de 19 septembrie, în jurul orei 03:00, un bărbat ar fi bătut la uşa apartamentului în care se afla victima, iar în momentul în care aceasta i-a deschis, bărbatul ar fi agresat-o şi i-ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri. În acelaşi context, prin constrângere, ar fi întreţinut un act sexual cu victima”, se arată în comunicat.

Principalul suspect este un tânăr de 23 de ani, din Botoşani, care se află în custodia poliţiei.

El este cercetat pentru tâlhărie calificată şi viol.

www.lapensie.ro

By Ioan COVACIU

Consultant pensii naționale și internaționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *