mar. mai 21st, 2024

„Ilfov zâmbește”, dar nu tot, ci numai pensionarii

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma (PNL), anunță că a inițiat un proiect pentru decontarea a 3.000 de lei pentru pensionarii din Ilfov, pentru refacerea danturii.

Am inițiat un proiect extrem de important. O premieră în România. Vreau să ajut vârstnicii cu venituri mici să își repare dantura, să își pună proteze ori implanturi. Am gândit un proiect numit «Ilfov zâmbește». Mai exact, Consiliul Județean Ilfov ar urma să deconteze vârstnicilor suma de 3.000 de lei din suma totală cheltuită pentru refacerea danturii. Sunt mulți bătrâni care fac împrumuturi la bancă să își pună proteză ori lucrare. Sau, și mai rău, stau fără dinți în gură și se chinuie să mănânce

a scris, luni, pe Facebook, președintele CJ Ilfov.

„Am lucrat intens la acest proiect împreună cu colegii mei. Am făcut un grup de lucru la Consiliul Județean Ilfov, format din consilieri personali, juriști, economiști și colegi de la Biroul de Asistență Socială. Mâine, intrăm în ședință de consiliu cu proiectul, îl supunem dezbaterii și votului. Apoi, revenim cu detalii. Sper ca toți colegii mei să fie de acord cu acest proiect și, împreună, să ajutăm cât mai mulți ilfoveni să își recapete zâmbetul și demnitatea. Am mai spus-o, sănătatea e cea mai importantă. În lipsa ei, nimic nu mai contează. Iar eu îmi doresc în Ilfov o comunitate sănătoasă. Îmi doresc să stăm cât mai mult timp la masă alături de bunicii noștri, să mâncăm alături de ei, să-i vedem fericiți, nu îndurerați”, mai afirmă Hubert Thuma.

În sfârșit, dacă nu ați văzut pensionari zâmbind cu gura deschisă până la urechi de acum aveți ocazia să-i vedeți în Ilfov. Prea mimau rasul si prea scump tratamentul la stomatolog, de acum gata, rasul va fi liber !

Mai rămâne de văzut cât vor aloca, dacă vor aloca, din bugetul județului consilierii pentru redințuirea pensionarilor și care vor fi condițiile ce trebuie să le îndeplinească solicitanții.

Sa sperăm că nu vom vedea caravane cu stomatologi prin Ilfov cu sloganul: Avem plombe Hubert pentru pensionari !!!! 

Trecând peste glume ințiativa este bună și sper să se finalizeze cu fapte și nu doar cu bune intenții.

Notă: Hubert Thuma, ca om arată că este înclinat să fie aproape de cetățenii din județul Ilfov mai ales prin acțiuni de într-ajutorare a celor aflați în mari nevoi-Felicitări !

Însă este important ca din funcția avută atât ca președinte de Consiliului Județean Ilfov cât și ca membru marcant al  PNL,  să ajute la crearea unui cadru juridic cât si al unui mediu economic care să asigure un trai cât mai bun tuturor.

www.lapensie.ro 30.01.2023

 

By Ioan COVACIU

Consultant pensii naționale și internaționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *